Wim Lietmeijer (gitaar en zang)

Wim speelt gitaar vanaf zijn 13e en heeft in zijn 'jonge' jeugd als bassist bij verschillende coverbandjes gespeeld Veel later werd hij gepassioneerd door de jazzmuziek en heeft zich -door een persoonlijke vriend gestimuleerd en gesteund- daarin bekwaamd als gitarist.

Als gitarist heeft Wim veel ervaring opgedaan in meerdere combo's, o.a. in "HapHazzard" en in "Musical Intercourse". Na een periode wat minder actief te zijn geweest heeft hij 'de snaren weer beroerd' en is ook vocaal actief geworden.

In de huidige bezetting is Wim gitarist/zanger.

Ruud Hofman (basgitaar)

Ruud bespeelt de bas vanaf z'n veertiende jaar en is begonnen met het rock genre, les gehad van de eerste bassist van de band Rory Gallagher uit Ierland. Hierna wat geëxperimenteerd met pop, reggae en country muziek, later bij een aantal bandjes actief geweest zoals "Musical Intercourse", "Hap Hazzard", "Choice 4U" en nu ook nog bij "LayBack".

Net als Wim heeft Ruud een aantal jaren geleden ook geleerd om de jazz klanken te waarderen en gesteund door (diezelfde vriend) ook de nodige ervaring opgebouwd.

In de bezetting zoals deze nu bij Wad'nJazz ingedeeld is, neemt Ruud de baspartijen voor zijn rekening.

Goffe de Vries (trompet en mondharmonica)

Goffe speelt al sinds zijn 5e jaar trompet. Omdat zijn beide zusters en broer al bij de fanfare speelden maakte ook Goffe daar zijn debut. Op zijn 16e verjaardag kreeg hij zijn eerste mondharmonica. Deze bluesharp had echter een fabrieksfout wat hem het eerste jaar bebloede mondhoeken opleverde, totdat een andere harmonicaspeler hem uitlegde dat dit toch echt niet de bedoeling was.

Goffe is opgegroeid in gemeente Het Bildt (noordwesten van Friesland). Het Bildt had een ferme rythm and blues-cultuur. Al snel speelde Goffe dan ook bij blues/soul-band "Camball Boom Band". Vrijwel parallel daaraan kwam hij ook bij de "Bildtse Big Band", waar voor Goffe de liefde voor jazz werd aangewakkerd. In 2002 maakte Goffe deel uit van de blazersectie "The Fabulous Brouwer Horns" bij de streektaalband "Frontaal".

Nadat Goffe de Bildtse klei verruilde voor de Groningse klei, speelde hij nog bij pop-cover band "Don't do the drummer".