html> Wad'nJazz

Benefiet optreden voor de Voedselbank het Hogeland 15 december 2018

Beste Wim, Ruud en Goffe,
jullie optreden bij Albert Heijn creëerde een sfeer die wondermooi paste bij de inzameling van de voedselbank. Bijgaand filmpje maakte ik hiervan gisteren. Moeder met kind dansend tijdens jullie optreden. De tekst die jullie zingen lijkt ook precies te passen bij het moment en bij de inzameling van de voedselbank te passen. Als ik het goed verstaan heb: “keep on smiling, cause when you’re smiling, the whole world starts with you”.
Dank jullie wel voor dit prachtige moment.
Maarten de Vries,medewerker voedselbank

Lions club Het Hogeland 17 mei 2017

Lions club Het Hogeland mocht op 17 mei 2017 hun veertig jarige jubileum vieren. We hadden als muzikale omlijsting voor de avond het trio Wad'nJazz gevraagd. Hun optreden was een schot in de roos, zowel als achtergrondmuziek als muziek "om de oude en stramme beentjes" weer aan dansen te krijgen. Het werd een prachtige avond met een belangrijke swingende bijdrage van Wad'nJazz. Namens de gehele Lions club. Hartelijk dank.

Monumentaal Usquert 10 en 11 september 2016

Wad'n jazz?? Wat een sfeervol trio!! Ze hebben op mijn 40 jarig bestaans feestje van de”Snuisterij” op het terras gespeeld Het was een zonnig weekend en iedereen op het terras zat volop te genieten van de muziek/zon en drankjes Ik raad iedereen aan: Heb je een feestje en je houdt van Jazzy muziek dan is Wad'n Jazz de uitkomst. Groot succes! Het lijkt mij geweldig om het volgend jaar nog eens weer bij mij te realiseren. Heb er nu al zin in. Op www.facebook.com/desnuisterij houden wij u op de hoogte Hartelijke groeten Greetje

Vrouwen Loop en Life Style Dag 17 april 2016

De 3 heren traden op tijdens ons Lustrum Vrouwen Loop en Life Style Dag.
Wat ze spelen is erg mooi om naar te luisteren en daarbij een kopje koffie of een wijntje te drinken.
De muziek is “easy listening” en een genot voor het oor. Ook de zang past daar precies bij: niet overheersend maar mooi in overeenstemming.

Zoekt u iets wat prettig is om op de achtergrond te beluisteren…….dan kan ik hun van harte aanbevelen.

Met Vriendelijke Groeten,
MagrietTaselaar-Vegter

Ommelander Courant dinsdag 12 november 2015

Dubbelconcert in kerk Usquert succes
USQUERT- In de Petrus en Pauluskerk in Usquert hebben zondag twee trio's opgetreden: Trio Mare en Trio Wad'nJazz

Bij het binnenlopen van de kerk was er al een warm welkom door de klanken van Trio Wad'nJazz midddels sfeervolle muziek, ballads, maar ook swingende muziek. De combinatie van beide trio's met hun onderling sterk verschillend repertoire zorgde voor een mooie zondagmiddag in de kerk van Usquert.

Gare du Nord

Wad'n Jazz
heerlijke muziek, easy going
gezien en gehoord in Usquert
Bij jou in de buurt?
Be around
Wad'n Jazz wat'n sound!!!

Groetjes
Wilma en Leo
'Gare du Nord' Antiek en Vintage in Groningen
Standhouder op de 'Brocante markt' 5 mei 2015 in Usquert

A. Claassen van T-Terras in Usquert

Monumentaal Usquert 10 mei, het regende pijpenstelen dus werd het buitenoptreden van "Wad'n Jazz" een huiskamerconcert! Zanger en gitarist Wim, basgitarist Ruud en trompettist Goffe speelden het publiek naar binnen, ze stelden zich met een kwinkslag voor en brachten hun jazzy en bluesnummers met enthousiasme en professionaliteit. Voor herhaling vatbaar, regen of geen regen, ze hebben ons en het publiek een fijne middag bezorgd!